Πιστοποιήσεις

Η συνεχής προσήλωσή μας στην διασφάλιση των υψηλότερων επιπέδων ποιότητας, αλλά πρωτίστως η αίσθηση ευθύνης που έχουμε προς τους πελάτες μας για την συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών που τους προσφέρουμε, είχαν ως αποτέλεσμα τα Θηβαϊκά Πλαστικά A.E. να λάβουν την πιστοποίηση κατά ISO 9001:2008, έπειτα από διεξοδικό έλεγχο και θετική αξιολόγηση των εσωτερικών διαδικασιών της από ομάδα επιθεώρησης της TUV Inter Cert SAAR. Το πιστοποιητικό αυτό είναι η απόδειξη ότι το σύστημα διαχείρισης ποιότητας της εταιρείας μας είναι σύμφωνο με τις αυστηρές προδιαγραφές του διεθνούς προτύπου διαχείρισης και διασφάλισης ποιότητας.

Η διεθνής αυτή πιστοποίηση ποιότητας αποτελεί το επιστέγασμα της γενικότερης φιλοσοφίας των Θηβαϊκών Πλαστικών Α.Ε. , αλλά και επιβράβευση της συνεχούς προσπάθειας της εταιρίας για καλύτερη οργάνωση, ακρίβεια στις διαδικασίες, βελτίωση της αποτελεσματικότητας και απόλυτη διασφάλιση της ποιότητας σε όλα τα επίπεδα της επιχειρησιακής λειτουργίας.

Είναι ένας ακόμη σταθμός στη συνεχή προσπάθεια της εταιρίας για ποιοτική βελτίωση με στόχο βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα οφέλη για την ίδια αλλά και τους πελάτες της. Κάθε βαθμίδα των εργασιών μας είναι πιστοποιημένη με βάση την αυστηρή μεθοδολογία και τον ποιοτικό έλεγχό μας και υποστηρίζεται από τα κατάλληλα έγγραφα και διαδικασίες επιβεβαιώνοντας έτσι την υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών μας.

Με την απόκτηση του πιστοποιητικού διασφάλισης ποιότητας ISO 9001:2008, τα Θηβαϊκά Πλαστικά A.E. δεσμεύονται και εμπράκτως να εφαρμόζουν και να εξελίσσουν το Σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας. Μέσω αυτού επιδιώκει να προσφέρει τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες στους ανθρώπους που τα εμπιστεύονται, να εξελίσσει συνεχώς τις διαδικασίες και να ενισχύει την δυναμική της κουλτούρα λειτουργώντας με συνέπεια, δυναμική και ήθος.

Επικοινωνία

Μπορείτε να μας στείλετε μήνυμα και θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο δυνατόν μαζί σας

Sending

© Copyright 2024 Θηβαϊκά Πλαστικά Α.Ε.

Log in with your credentials

Forgot your details?